Onderhoud

Onderhoud

Voor dakbehoud en de garantie van een langere levensduur van het dak is regelmatig onderhoud nodig. Het is belangrijk om het dak vrij te houden van bladeren en eventueel zwerfafval. Dit kunt u zelf of wij komen dit als onderdeel van een onderhoudscontract voor u doen.

Het is belangrijk om het dak regelmatig te controleren en waar nodig (kleine) reparaties uit te voeren. Door deze werkzaamheden tijdig uit te voeren kunnen grote(re) kosten worden voorkomen.

Onderhoudscontract

Voor uw gemak kunt u alle dakwerkzaamheden onderbrengen in een onderhoudscontract. Afhankelijk van de grootte van uw dak, de hoeveelheid bladafval en de werking van het dak (onderlaag hout, beton of staal) spreken wij met u af hoe vaak en wanneer wij bij u langskomen. Op deze manier draagt u de zorg van uw dak aan ons over en worden eventuele problemen tijdig opgemerkt.

Dakinspectie

Mocht u twijfels hebben over de staat van uw dak, kunnen wij een dakinspectie uitvoeren. Er wordt tijdens zo’n inspectie niet alleen gekeken naar de toplaag van het dak, maar er wordt tevens door middel van kleine insnijdingen op eventuele probleemgebieden de onderlaag geïnspecteerd.

Insnijding

Na afronding van de inspectie ontvangt u van ons een rapport met hierin de huidige staat van het dak en eventuele geconstateerde problemen. Tevens adviseren wij u over de te verwachten werkzaamheden op korte en lange termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *