Renovatie

Renovatie

Een dak heeft een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Na deze periode zijn daken veelal toe aan vervanging. Het is dan ook aan te raden om uw dak tijdig te vernieuwen om zo lekkages, onverwachte kosten en daarmee gemoeide overlast, te voorkomen.

Wanneer wij constateren dat uw dak toe is aan vervanging brengen wij, na inspectie van uw dak,  op uw verzoek een offerte uit om het oude dak te verwijderen en een nieuw dak aan te brengen. Na akkoord op de offerte wordt in overleg een datum (maandag t/m zaterdag) gepland voor de werkzaamheden.

Nieuw dak

Na verwijdering van uw oude dak beginnen wij met het aanbrengen van het nieuwe dak. Belangrijk hierbij is dat de balkenlaag en beplating van goede kwaliteit zijn en het gewicht van het nieuwe dak kunnen dragen.

Tenslotte wordt het dak afgewerkt met de aansluitingen op de afvoer(en) en het plaatsen van de daktrim en eventuele boeiboorden.

Vrijblijvende offerte

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier of door een email te sturen naar info@hermans-dakentuin.nl